torstai 2. helmikuuta 2012

Uusi blogi-uudet kujeet

Niinpä sitten päätin kuitenkin aloittaa uuden blogin, joka keskittyy näpertelyihin.  Hurahdin - ja pahasti - reilu vuosi sitten helmiin. Hulluudeksikin sitä monissa koruilijoiden blogeissa kutsutaan! Aluksi ajattelin, että tää nyt oli vaan tämmönen hetken huuma itseään etsivältä keski-ikäiseltä ladylta, mutta laantumisen merkkejä ei vain näy..

Blogin nimi juontaa juurensa omasta tyttönimestäni- ja hupaisasti kun tyttönimi ruotsinnetaan, saadaan aikaiseksi Ö. Elantoni ansaitsen suuren yhtiön palvelumyyjänä. Sosiaalisen työn ja työympäristön vastapainoksi on ihana hiljentyä näpräilemään. Joskus kun ei inspiraatiota tulekaan, voin aivan yhtä hyvin vain hiplailla "aarteitani" ja katsella helmiäni - niin ihania ne on :))

Mulla on satamäärin kuvia kaikista killuttimista ja ongelmaksi tän uuden blogin kanssa huomaan tulleen, etten oikein tiedä mistä aloittaa. Lopputulema oli, että päätin siis vain laittaa kuvia määräämättömässä järjestyksessä eetteriin. Välilehtiä lisäilen yläpalkkiin pikkuhiljaa - ajatuksena selventää siellä omaa terminologiaani ja käytänteitä, mikäli joku haluaa jonkin korun omakseen.

Sen verran jo tässä mainitsen, että todellakin teen tätä harrastuksekseni täysin itse oppineena - en missään nimessä ole ammattilainen enkä myöskään maksa Alv:a, koska harratetoiminnasta tuleva muutama ropo ei edellytä Y-tunnuksen hankkimista. Tämä kaikki huomioitu korujen mahdollisessa kauppahinnassa, joka koostuu materiaaleista ja näpertelyyn käytetystä ajasta.

Materiaalit vaihtelevat ja joskus tuntuu, että kekseliäisyydellä ei ole rajaa.. Moni tuttavani, jotka ovat killuttimia itselleen halunneet, ovat myös ilmaisseet, että eivät välttämättä kaipaa hienoja lasihelmiä ja kristalleja, koska useampi - vaikka huokeampikin - koru on mukavampi kuin yksi arvokkaampi. Nämä ovat tietysti makuasioita - toiset haluavat yhden arvokkaamman ja toiset taas monta useisiin eri asuihin sopivaa.
Itse kuitenkin teen mitä milloinkin - tosin huomaan, että kysyntä on hieman ohjannut suuntautumistani ;)

Teiltä,kokeneemmilta korubloggareilta + toivottavasti blogini aktiivisilta uusilta jäseniltä - tai muuten kurkistelevilta - toivon kommentteja ja kehitysideoita tulevaisuutta silmällä pitäen.

TULLAAN TUTUIKSI :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...