sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Syötävän ihania värejäKommentoin eräässä blogissa korun näkemisen jälkeen, että alkoi tehdä mieli vadelmia ja vanijavaahtoa.. Koska en ole niitä vielä(kään) nauttinut niin toi vadelma kummittelee nyt vähän joka paikassa..

Helminä simpukkapähkinöitä, välissä ihan hennon vaaleanpunaisia muovi- tai akryylihelmiä ja hopeasisuksellisia siemenhelmiä.

Jollakin lailla tästä tulee mieleen myös mun Mummi. Mummi on liki 90 v. ja on käyttänyt - ja käyttää edelleen koruja - myös tämän kaltaisia "hemaisevan" värisiä. Terveisiä vaan Sylvi-mummille - vaikkei täällä varmaan kyllä surffaile ;)
Kun nyt kaikki syötävä tuntuu olevan kovassa kurssissa, niin nämä näyttää mun mielestä ihan "Golden Delicious"-omenoilta.. Rakenneltu ihan pistämällä pieniä puuhelmiä piuhaan (vaijeriin) ja väliin kevennykseksi siemenhelmiä.
Oli melkoisen tehokas ainakin pinkin ja lilan paidan kanssa!
Joku mua rohkeempi värin käyttäjä ja ei niin tarkka materiaalien yhdistelijä voi heittää vaikka molemmat kaulaansa samanaikaisesti - A´vot ;)

4 kommenttia:

 1. Todella herkullisen näköisiä molemmat :)

  VastaaPoista
 2. OI mitä silmäkarkkia.
  Ihania tehostekoruja, vaatteet saa olla vaik kuinka platkut jos on tuollaiset kauniit kaulassa, ne kyllä huomataan. Vappuun ja kevääseen sopivat korut:)

  VastaaPoista
 3. Namivärejä!! Energiaa!! Kevät tuo ainakin minussa aina esiin rohkeamman värinkäyttäjän.
  Kiitos tunnustuksesta ;)

  VastaaPoista
 4. Herkullista - karkkia - namia... Taidetaan olla aikamoisia nautiskelijoita kaikki ;)) Kiitti "tytöt" kommenteista!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...