torstai 26. heinäkuuta 2012

Avainnauha "timangi"-rinkulalla


Onkin sitten ollut melko hiljainen viikko täällä korujen maailmassa. Parit killuttimet oon näpertänyt, mutta kuvauksesta se on jäänyt loppupelissä kiinni - on ollut niin harmaata ja hämärää ettei homma oo pelittänyt oikein odotusten mukaisesti..

Samoista väreistä oon tehnyt avainnauhan jo aiemminkin, mutta tässä helmien asettelu ja osittain kootkin toisenlaisia - plus toi "timangi"-rinkula, joka on musta aika makee.

Pistin muuten tonne kuvien reunaan tommosen harmahtavan "sumureunuksen" (vinjentti?) - mitä mieltä ootte; onko liian utuinen vai tuntuuko ulkopuolisesta katselijasta vanha kirkas systeemi paremmalta ja selkeemmältä? Pistäkää mielipiteitänne tonne kommenttilootaan :)


Ja vielä - toi "You also might like"-systeemi. Latasin sen ohjeiden mukaisesti, mutta ei oikein tunnu pelittävän; kuvat latautuu vasta todella pitkän ajan kuluttua.. Tietääkö joku mitä tehdä sen suhteen? (vai poistanko vaan..)

7 kommenttia:

 1. Kauniit värit korussa, ja "timangi" tuo kivasti kimallusta. Mulla kyllä noi "You also might like" kuvat ovat näkyvillä heti, niinkuin muutkin kuvat.

  VastaaPoista
 2. Kiitti Helmi :) Mä kattelen vielä kaikessa rauhassa mitä mun tärppikuvat touhuu ja yritän sitten ehkä uudestaan..

  VastaaPoista
 3. Oi että, tulipas kaunis koru :) Timangi killuttelee kivasti ja houkuttelee katsomaan tarkemminkin ;) Jotenka kysymys ! Nuo kirkkaat pienet helmet on ilmeisesti lasia, ja onko ne sitten siemenhelmiä vai mitäkä ihanaa ne onkaan ? Ja vielä että minkähän kokoisia noin niinku suurinpiirtein ? Mulla on ollu ongelmia noitten avainnauhojen kans ja tahtoisin kokeilla nyt jotain uutta ja freesiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Hopeasisuksellisia siemenhelmiähän ne ovat. Otin oikein mitan ja mittasin muutaman helmen, halkaisija oli abt. 2,5 mm eli mahtaiskohan koko olla tuolloin 9 (korukirjasta luntattu) ;). Kannattaa koklailla, eri kokoisilla saa aikaiseksi laajan skaalan rimpuloita sievästä vähän "rouvimpaankin". Luomisen iloa Katri :))

   Poista
 4. Timanginen on! Ja kuvat olivat ennen paremmat.mutta kauneushan on katsojan silmässä,joten miten vaan:))

  VastaaPoista
 5. Oii miten kaunis!! Värit passaa kivasti!
  Minullakin nuo kuvat latautui ihan heti..

  VastaaPoista
 6. Kiitos myös teille E:et - siis Eila ja Eija ;)

  Tykkään kun Eila ilmaiset mielipiteesi sellaisena kun asian näet - tätä juuri hainkin :) Itse olen pienellä varauksella kanssasi samaa mieltä.

  Eijalta kysyn vielä (jos käyt uudemman kerran täällä kommenttilaarissa) - tarkoitatko, että sun blogissa latautui heti vai kun tulit tänne mun blogiin niin latautui heti? Mä kun oon kokeillu kahdella eri läppärillä ja oon saanu molempien kanssa odotella niitä kuvia sellaset reilut 20 sekkaa...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...