keskiviikko 22. elokuuta 2012

Yksinkertaista ylle

Taas tulee todettua, että ihan simppelit jututkin voi olla oikeen asun kanssa varsin toimivia ja näyttäviä kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Tässä ekassa versiossa ihan rautakaupasta metritavarana ostettua kettinkiä, jonka sisään pujottelin mustaa organza-nauhaa. Pujottelin pariinkin otteeseen kun ei ekaks oikein näyttänyt jämptisti etenevältä.. Onnistui lopulta hokien "alta-päältä-alta"... Nauhojen päitä en ole vielä pätkäissyt - mietin kovin josko sittenkin solmisi rusetiksi, jota voisi sitten asetella sivulle jos toiselle. Kettingin nikkelipitoisuuksistakaan en tiedä tuon taivaallista, joten itse ainakin miettisin pariin kertaan käyttäisinkö suorassa ihokosketuksessa.

Löysin tuolta yhdestä kaapista, myöskin koruilun alkuajoilta, pienen laatikollisen puuhelmiä. Tässä kivat neutraalit värit pitkässä pötkössä - ei mikään mielikuvituksen riemuvoitto, mutta jotenkin luonnonläheisen oloinen. Ite nään taas nää killuttimet poolon kaverina - onneks tulee syksy ja saa taas mielipaidat päälle leukaperistä huolimatta :))

Tässä viimeisessä kappaleessa Kiitän teitä kaikkia korukavereita saamistani kivoista kommenteista ja mielipiteistä - teidän kanssanne on ilo käydä "keskusteluja"! Samalla myös toivotan mun uudet lukijat tervetulleiksi joukkoon mukavaan :)

16 kommenttia:

 1. Toi kettinkijuttu näyttää tosi hyvältä, ja yksinkertainen puuhelminauha toimii aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi! Muutamilla perusjutuilla pärjää aika pitkälle.

   Poista
 2. Ihan älyttömän kivalta näyttää tuo kettinkiketju. Ei rautakaupassa heti ajattelisi (ennen tätä), että tuosta saa noin kauniin.

  Voi hyvin kuvitella miten tuo pitkä puuhelminauha sopii juuri poolopaidan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits Marita! Taivas olkoon meille vain rajana ;)

   Poista
 3. Ihan älyttömän kiva idea muuten toi kettinkikoru ! Tykkäääään ! Itelleni tuli kans mieleen joku ohut huppari tai poolopaita ja siihen tuo koru ni avot ! Ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, vielä kun vaihtaa väriä vaikkapa punaiseen ni ihanan jouluinen :) Tosi kaunista, aionkin seuraavalla kerralla rautakaupassa palloillessani katsoa ketjuhyllyä ihan uusin silmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Katri, että tykkäät - kiitos :) Oon tehnyt näitä tätä ennen pari lyhyttä versiota; hopeen väristä kettinkiä ja toisessa punainen ja toisessa musta nauha. Tytär ei hangotellut ollenkaan vastaa saadessaan toisen käyttöönsä. Avoimin mielin vaan shoppailemaan!!

   Poista
 4. Hauska idea todella!!
  Ja puuhelmet kuuluu syksyyn..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack så sulle Eija :) Itse asiassa en juurikaan ollut ajatellut aikaisemmin - kun sanoit puuhelmien kuuluvan syksyyn niin itse asiassa huomasin, että se minkä puuhelmiä käytän - käytän niitä pääsääntöisesti syksyllä ja talvella.. :)

   Poista
 5. Tuo kettinkikoru on loistava. Eipä olisi itselle tullut mieleen. Tuohan menee vaikka juhlamekon kanssa. Puuhelmet ei ole mun juttu, niin siitä en osaa mitään sanoa kummempaa sanoa. En vaan osaa niistä tehdä tai käyttää itse. Hmmm... saakohan tuota kettinkiä mustana? Musta kettinki punaisen nauhan kera ja mulla olis mekkoon sopiva koru. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kati! Monikäyttöinen on - ehkä just sen vuoksi ettei oo millään muotoa mikään runsauden sarvi;) Oon ostanut joskus myös mustaa kettinkiä, tosin lenksut on hieman erilaisia
   (pelkistetympiä) kuin tässä olevat. Onnea etsintään ;)

   Poista
 6. Upea idea! Ja kaunis lopputulos:)

  VastaaPoista
 7. Hienot ja yksinkertaista. Kettinki koruhan voi pitää paidan päällä jossa on kaulus tai polopaita, niin ei tuu sitteh iholle. Kiva. T:) Koralli

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana tuo ensimmäinen! Sopii moneen asuun ja istuu kauniisti. Kyllä muoto ja kekseliäisyys kantaa yli materiaalivalinnan se on mun mielipide. Koru on kiva kun se on aitoa hopeaa tai kultaa, mutta en karsasta muitakaan materiaaleja :)

  VastaaPoista
 9. Ihana idea tuo ensimmäinen :)

  VastaaPoista
 10. Hurmaavia koruja! Alempaan on hiipineet syksyn värit!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...