keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Näihin kuviin ja tunnelmiinHeips kaikki ihanat ja kannustavat KoruKaverit ja NinaÖ:n seuraajat!

Kuten huomata saattaa, päivitystahti on hieman alkuajoista laantunut... Osittain varmaan syystä että latasin joulun alla hillittömän määrän aikaa ja energiaa koruille kun valmistauduin joulumyyjäisiin ja nyt alkuvuodesta taas työt tuppaavat pukkaamaan siinä määrin päälle, ettei aina jaksata iltaisin näperrellä.

Näpertelyjä en ole lopettamassa - olen kuitenkin saanut palautetta "faneilta" ja privaattielämän kavereilta blogin käyttämisen hankaluudesta - näin ollen siirtelen pikkuhiljaa luovuuteni lopputuloksia Facebookin puolelle ja kokeilen miten siellä pelittää ja mikä on vastaanotto.

Tämän blogin jätän siis jonkinlaiseen "lepotilaan" - kahdella eri foorumilla aktiivisesti toimiminen ei ehkä kuitenkaan vastaa omaa käsitystäni tehokkaasta ajankäytöstä - ja tuskin tarmokaan siihen riittää.. ;) Seuraan kuitenkin blogiliikennettä ja NinaÖ:n sähköpostia ja päivittelen tänne mahdollisesti massapostituksena aika ajoin tuotoksiani - pysyy blogi hengissä ja säilyy linkit ja avoimet ovet teidän, KoruKollegojen, hengentuotteisiin. Ja eiväthän kaikki ole siellä "Naamakirjassakaan"..

Kiitos teille edellisten postausten kommenteista - tulkaa kyläilemään uuteen osoitteeseeni ja jos olette FB:ssa niin peukuttamaan ja seuraamaan näpertelyjä sinne TÄSTÄ KLIKKAAMALLA Kannauspeukut/seuraajaksi liittyminen ja suosittelut sivusta muille korujen ystäville alta tai sivupalkista
Iloa, valoa, inspiraatiota ja tuhansittain tähtisadetta alkaneelle vuodelle :))
-Nina

4 kommenttia:

 1. Kävimpä heti tykkäämässä, kun tämän kirjoituksesi luin:)
  Monethan tekevät tuon yhdistelmänä ja fb:ssä laittavat linkin tänne blogiin, niin tulee samalla hoidettua kummatkin.
  Onnea sinulle tähän vuoteen.

  VastaaPoista
 2. Jälleen kaunista katseltavaa kättesijäljestä <3
  Toivottavasti löydän perille FB:n puolelle.. :o

  VastaaPoista
 3. Kaunis on korusi:)
  Mä pysyn blogimaailmassa,naama ei mee kirjaan;)

  VastaaPoista
 4. Sama homma ku Eilalla, naama ei mee kirjaan. =)
  Mahtava avainnauha!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...