keskiviikko 19. syyskuuta 2012

DingenDangeli


Idean sain helmikaupasta jokunen viikko sitten. Helmikaupan Täti valitsi helmetkin kun ite olisin alkanut taas kuitenkin miettimään liian tarkkaan värejä ja muotoja - Kiitos Blingin Marika :))

Elikkä pitkän-pitkä piuha lenkkiketjusta ja linkitetyistä helmistä - ideana heittää vinoon olkapäältä ja laittaa avaiperäosa lanteille sopivaan kohtaan "kilisemään". Avainnauhahan se tääkin tavallaan on - laajemmin ajateltuna vois sittenkin olla monitoimikoru...saahan ton kietaistua kaulan ympäri pariin kertaan ja laittaa avaimet killumaan vaikka vyönlenkkiin. Kuvien rakeisuutta pahoittelen aidon vilpittömästi - ehtii toi hämärä vaan tulla duunarille yllättävän nopeesti..

Kynsipaketinkin sain pelastettu lähipostista ennen kuin ehti takaisin lähettäjälle.. JOKU oli hukannut JONNEKIN saapumisilmoituksen - onneks lähdin soittelemaan perään!! Ekat kynnet väsäsin viime perjantaina - yhtä lailla vois olla niin paremmat kuin huonommatkin näin ensikertalaisen tekeleiks. Vähän kyllä väpättävä käden jälki näkyy kun liki tihraa, mutta eihän kukaan oo seppä syntyissään! Kohta pysyneetkin jo viikon ;) Nappailen kuvan jossain vaiheessa ennen kuin teen uudet :)

14 kommenttia:

 1. Hauska ja ihanan värinen koru:)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikäs, piristää asun kuin asun :)

  VastaaPoista
 3. Hyväntuulinen koru :)
  Mistä tilasit kynsitavarat? Itse tilasin sellaisesta kuin Nded, saksalainen pulju. Olen ollut aloituspaketin antiin tyytyväinen ja kynsien väkertely on osoittautunut mukavaksi puuhaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Eija - ei oo vanhaks tulemista - järki päässä vaan vaikeuttaa päätösten tekemistä! Tutkin ensin tosi kauan (pari viikkoo!!!) eri toimittajien listoja ja vertailin ja vertailin..mietin ja mietin.. Lopulta päädyin Mereneidin tuotteisiin. Ei valittamista ainakaan ton yhden kerran perusteella, mutta eipä tässä toisaalta oo mihin verratakaan :)

   Ja oikeesti - Itella ei pistänyt tikkua ristiin kun laitoin kyselyä missä paketti luuraa, mutta Mereneidin ystävällinen yhteyshenkilö selvitti ja soitti mulle koodin - kertoipa vielä paketin olleen jo parii päivää vaille kaks viikkoa meidän postissa!! Elikkä tähän yhteen kertaan perustuen voin antaa Mereneidille Erinomaisen arvosanan palvelusta!

   Poista
  2. No johan nyt..eivät palvelleet mitenkään?
   Tuo Nded oli muuten hyvä pulju; paketit ovat tulleet ovelle tuotuna ja tuo palvelu kuuluu samaan hintaan!

   Poista
 4. Tuo samainen idea toimii myös lyhyempänä (jolloin ei jää mihinkään kiinni) :) Ihanat värit!

  VastaaPoista
 5. Hassun hauska, neon värithän on taasen muotia :D Olet ajan hermolla !

  VastaaPoista
 6. Kiitos mukavasta vastaanotosta ja hymyn huulille saavista kommenteista:))

  VastaaPoista
 7. Kaunis kyllä tämä ihanuus, aivan loistava väripiriste näihin syksyisiin ja niin ankeisiin keleihin :)

  VastaaPoista
 8. Tulee mieleen kukkakimppu tuosta, kantajalla siis kukkia aina mukana oli päivä kuinka synkkä tahansa. Taatusti piristää harmaata syksyä... tai siis eihän se vielä ole harmaa, vielä on luonnossa ihanaa väriloistoa, joka minullakin pyörittää erästä ideaa mielessä. =)

  VastaaPoista
 9. Omintakeinen idea täynnä väriterapiaa, ihanaa :)

  VastaaPoista
 10. Ihanaa väri-iloittelua.. ja erittäin monipuolisesti käytettävää vielä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...