tiistai 11. syyskuuta 2012

KlassistaSe onkin vierähtänyt hyvästi toista viikkoa kun oon viimeksi täällä  surffaillut.. Toivottavasti ette oo unohtaneet mua ;)
Vähän on laiskottanut ja kun harrastuksesta on kyse, en oo viitsinyt itteeni kauheesti patistellakaan... Ideoita on yllin kyllin, mutta jotenkin vaan se toteutuspuoli on tökkinyt.Tänään ollaan varsin klassisella ilmeellä liikkeellä. Itse oon ihan ihastunut perushelminauhoihin (sen takia kai yritän niitä muidenkin kaulaan ripustaa!). Huomasin juuri tuhahtavani tuolle harmaalle sävylle - paidat, hameet ja jakut ovatkin viime päivinä "loistaneet" harmauttaan mustalla höystettynä.. Ilmeisesti syys on iskenyt mieleen tänä vuonna poikkeuksellisen aikaisin ;))

11 kommenttia:

 1. Tyylikästä ja klassista tyyliä ovat helminauhasi.

  VastaaPoista
 2. Tykkään!! Nämä vaaleat helmipallerot ovat minunkin suosikkejani ja yhdisteltävissä niin moneen muuhunkin väriin ja muotoon.

  VastaaPoista
 3. Klassista, tyylikästä ja erittäin kaunista.
  Eihän sinua voi unohtaa:)

  VastaaPoista
 4. Oih niin ihanan kalliin näköistä ja kiiltävää :) Harakka hykertelee ja tykkäilee kovasti. Alempi on enemmän omaan makuuni.

  VastaaPoista
 5. Yksinkertainen ja klassinen on kaunista. :) Helmiäishelmiin olen minäkin ihastunut.

  VastaaPoista
 6. Klassisen kaunista. Tällaisen juuri tarvitse "pikkumustan" kanssa.T:) Koralli

  VastaaPoista
 7. Pelkistetyn kaunista. Siksi kai näistä juuri pidänkin...eivät yhtään minun tyylisiäni...tuota pelkistettyä ja klassista tyyliä voisin kyllä opetella, koska muiden tekemänä ovat kyllä tosi kauniita.

  VastaaPoista
 8. Hyvä se on välistä ottaa taukoa harrastuksistakin, jos tuntuu tökkivän. Mielekkyys pitää säilyä siinäkin, ei saa olla pakko pullaa. Olen huomannut itseni kohdalla, että neulominen on enemmän intohimo nykyään, mutta koruja tulee sitten kerralla enemmän... eli ideat saa muhia alitajunnassa aikansa ja sitten ne tulee kuin itsestään.
  Välistä on hyväkin tehdä klassista ja yksinkertaisen kaunista, saa mieli tehdä töitä rauhassa. Kauniita nuo on. Ja täytyy myöntää, että itse en olisi edes hoksannut yhdistää harmaata ja valkosta. =) Joten kiitos tästäkin vaihtoehdosta.

  VastaaPoista
 9. Moi. olen laittanut sinulle pari viikkoa sitten sähköpostia. oletko saanut ja lukenut? T:) Koralli

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...