perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kukkaisnauha


Tästä tuli jotenkin..veikee..
Itse ajattelen, että olisi vähän leikkisän oloinen, mutta mieheni mielestä "yksi mitättömimmän näköisistä" mitä olen saanut aikaiseksi.. Hmm! Ilmaiskaapa nyt muutkin mielipiteenne ;))


Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Tämähän on kaunis ja juuri tuollaisena lyhyenä. Valkoinen väri sopii hienosti tähän malliin, sopisi ihan juhlakoruksikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielipiteestä kiittäen Vikki :)) Kun sovitin sitä, niin asettui musta erinomaisesti ja ihon väriä vasten näytti kauniilta (ilman päivetystäkin). Itselläni on semmonen pitsineulospaita melko leveällä kaula-aukolla ja sieluni silmin nyt liitän tän pitsiin yhdistettäväksi..

   Poista
 2. Piia-serkun kommmentti asiaan on että ihan loistava!!Miehet ei tiiä mittään! Kukkaset on tosi kivoja ja nyt kysyisinkin että löytyykö niitä muissa väreissä? Pinkki,musta?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Serkku-Peellä onkin hyvä maku :) Ja ne miehet - luulee tietävänsä kaiken.. Mustia löytyy ainakin isompina (25mm), nää tässä korussa on pienempiä (15mm??). Tää kiittää!

   Poista
 3. OIJOI! Serkku-Peen kesäkoruun tulee sitten ehdottomasti yksi musta kukkanen ja sen kylkiäisiksi jotain pientä lisuketta :) Serkku-Ännä laittaa siis mietuntämyssyn päähänsä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis mietintämyssyn! Ei kulje kirjoitus näin aamutuimaan :D

   Poista
  2. Eihän toi niin nökönuukaa oo mikä myssy se päässä keikkuu ;)) Pistän hautomoon!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...