torstai 25. lokakuuta 2012

Vihreät solmutut puuhelmetOon katellut toisten blogeissa kaikkia kivoja, solmuttuja kaulakoruja ja päätinpä sitten yrittää itsekin. Yritin päätellä näkemän perusteella, miten kukakin on helmet solminut ja toisella yrittämällä päädyin tommosiin löyhiin solmuihin, jotka on aina hiukan helmen keskiöstä katsoen vinossa, jotta syntyy tollanen hallittu epäjärjestys..


Narua saa olla aikamoinen pätkä, en olisi millään uskonut kuinka se hupenee solmutellessa! Ensin ajattelin tehdä "useampi kerroksisen", mutta silmä mieltyi jo tähän yksinkertaiseenkin.

16 kommenttia:

 1. Ihanan värinen ja mukavan runsas koru!

  VastaaPoista
 2. Kaunis on ja nää on aika mukavia tehdä. Nauhaa tosiaan kuluu, varsinkin jos tekee pitkän avainkorun.

  VastaaPoista
 3. No kylläpäs onkin ihanat sävyt, sound of nature :) munki mielestä tuo näyttää kauniilta ihan tuollaisena yksinkertaisenakin.

  VastaaPoista
 4. Ihanan runsas ja värikäs, tykkään! Hienoa solmeilua. :)

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkään! Kivat värit!

  Auttakaa mua muut helmeilijät; millä te saatte puuhelmien läpi pujoteltua nauhat, jotta nauhanpäät eivät leviä ja rispaannu? Jollain neulalla??

  VastaaPoista
 6. äitä pitäis muuten tehä itekki :) ja eijalle vinkkiä: kastan nauhan pään erikeeperiin, puristan liiat pois, annan kuivua. kestää melko kauan, joskus jopa koko korun pujottelun ajan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jostain syystä osun del-nappiin huomaamattani. tuohon kommentin alkuun olin kirjoittanut kyllä että ihana, iloinen koru. ja sitten siitä tietysti puuttuu vielä n-kirjainkin... eli näitä siinä pitäisi lukea :DD kantsis näköjään ainan tsekata teksti ennen kuin painaa julkaise-nappia ;)

   Poista
 7. Tosi kaunis koru! Tyhmä kyselee, mutta onko tuossa käytetty useampaa narunpätkää vai yhdellä vaan solmittu...? Mietin että miten sen tietäs paljonko narua menee ennenkuin katkaisee...

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille kommentoineille :)
  Tohon solmutteluun tulee ihan hirvee himo kun pääsee vauhtiin - on melkoisen nopsaa ja antoisaa touhua.

  Mulla on tossa ollut kaksi metrin mittaista piuhaa - monen solmun ja helmen jälkeen mitta on tommoinen ns. keskipitkä. Toi liimajuttu on pätevä ja kokeilla voi myös teippiä nauhan päähän niin, että n. puolet menee päästä yli ja ne pyöräytetään sitten semmoseks suipoks "tötteröks"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuota olenkin kokeillut, mutta vähän tuskastunut :)
   Ihania ovat nämä kaikki tuotoksesi!!

   Poista
 9. Vihreä on toivon väri (ainakin mulle, kun nyt kevääseen jaksaisi) - ja pirtsakka koru :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Meke - elinvoimaa tulevalle ajanjaksolle; sulle ja kaikille muillekin :))

   Poista
 10. Tää on kertakaikkisen ihana! Ja vielä vihreänä, joka on yksi mun lempiväreistä <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...