keskiviikko 29. elokuuta 2012

Pientä tilpehööriä

Tähän postaukseen ei ollut laittaa kun näita pieniä piperröksiä..

Tämä Memory Wire-rannekoru menee yksiin taannoin tehdyn, romanttisen puoleiseksi arvostellun,
kaulanauhan kanssa.


Korvakorujen väkertäjä en oikeen oo koskaan ollut, mutta noi punaiset menee (ja on ajateltu) jo aiemmin postattujen punaisten puuhelmien kanssa.


Ja tässä vielä yksi kirjanmerkki vierasvaraksi - näitä ei voi olla koskaan liikaa varastossa :)

PS. Odottelen täällä geelikysi-aloituspakettia saapuvaksi :)) Vähän pelottaa, miten aika riittää jatkossa kaikkeen haluamaani näpertelyyn... Jos suurempia mutkia ei ilmaannu matkaan, niin kynnetkin tulee jatkossa olemaan "omaa tuotantoa"!!

10 kommenttia:

 1. Korusi ovat aina ihanan tyylikkäitä:)

  VastaaPoista
 2. Kivaja ja tyylikkäitä tilpehöörejän nämä ovat! Minä taasen teen ihan mielelläni korviksia aina välipalaksi, ovat nopsia ja vaihtelua on helpohko keksiä.
  Toki mieluisampia ovat kaulakorut/kokonaiset setit.Ja kirjanmerkit ovat myös hauskaa ajanvietettä, niillä tuntuu olevan menekkiä mullakin.
  Nyt olisi työn alla laukkukoru...

  VastaaPoista
 3. Se on hyvä välistä tehdä tilpehöörejä, saa vähän tuulettaa ajatuksia uusia ideoita varten. Hienosti olet saanut kaulakoruihin sopimaan osat. Ja tuo kirjanmerkki on hieno, oikea katseen vangitsija. =)

  VastaaPoista
 4. Sun korut on niin kauniita, että nyt odotan innolla, että laitat sitten niitä kynsiluomuksia esille tänne blogiisi,se on kanssa yhden sortin taiteenlaji:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille :))
  Se on totta, että pienet piperrökset on mukavia välipaloja aherruksen lomassa -nopeesti valmiina ja sitten vaan käyttöön!

  Ja edelleen odotteelee niitä kynsivehkeitä... IhanHelmee tavoin ajattelen, että oma taiteenlajinsa se sekin on - ja esittelen kyllä sitten (ellei ihan persuksilleen mee!) ;))

  VastaaPoista
 6. Onpa ihania 'piperröksiä':)

  Ja niin kauniita koruja blogi täynnä! <3

  VastaaPoista
 7. Kauniitahan nämä! Mulla on aika huvennut tyystiin muuhun kun bloggailuun, joten ei ole korun korua eikä kuvan kuvaa ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Kati - kiva, että miellyttää jonkun muunkin kuin mun silmää ;))

  Kiitti Meke - hyväähän se tekee välillä tehdä muutakin;) Mulla taitaa iskee päälle taas normaali Qvartaali-lamaannus -tuntuu, että ideoita on, mutta kun on aikaeissa aloittaa tekemisen niin kaikki katoaa päästä...

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo ylin! Voi kun itsekin oppisi tekemään noin nättejä. Huoh.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...