tiistai 23. lokakuuta 2012

Pitkästä aikaa...Mun varmaan pitäis vaihtaa blogin nimi "Koru kuukaudessa" -blogiksi.. Täällä sitä siis porskutellaan omaan kohmeiseen syys-tahtiin :)
Tossa alapuolella olevasta työkaverin tilaamasta punaisesta, huovutetusta molluska-korusta sain sen verran virtaa, että väkäsin tutulla rutiinilla hauskan kelta-mustan avainnauhankin.. Toki kun vauhtiin pääsin niin tuli vielä parit muutkin, mutta kuvien terävyydessä oli sen verran toivomisen varaa, että päivitän sitten kun olen räpsinyt uudet kuvat.
Parina menneenä viikonloppuna olen ollut lasikorukurssilla ja ensi maanantaina sitten viimeistellään tuotokset. Jänskättää ihan sairaasti - ei mitään käryä mitä niille on uunissa mahtanut käydä!!
Hyvällä tuurilla - ja ehkä huonommallakin - saatan rohjeta esitellä ennelta arvaamattomat tuotokset sitten hamassa tulevaisuudessa.

Yllä parit kynsitreenit itselle. Lilat glitter-kynnet oli mun ekat varsinaiset. Välissä oli tosi makeet "glitter-timatti"-versiot, joista ei tullut kuvaa otettua ja nyt kannan noita aniliinisia(?) geelilakalla päällystettyjä. Perisyntinä mulla tuntuu olevan, että mun geelit lähtee vähän turhan liki kynsinauhaa ja menee liiankin reunaan sivuilta, mutta yhdetkään ei oo omia aikojaan irronneet. Välillä voi joku kuprukin kynnen päällä komeilla.. Petrattavaa siis riittää tälläkin saralla ;))

11 kommenttia:

 1. Sitruuna-salmiakki, se tuli ensimmäisenä mieleen tuosta avainnauhasta. Herkullinen siis. =)
  Mulla ei varmasti edes pysyis kynnet, vaikka tekis millä. Omatkin suht tujua tekoa ja het ku vähän pituutta niin käy naps... siis sen takia että tökkään sen johonkin silleen suoraan, äh ku tuli tyhmästi, mutta en osaa selittää. ;D

  VastaaPoista
 2. Tulipa pirteä olo tästä sitruuna-salmiakki -korustasi, KAti kuvaili hyvin minunkin tunnot tuosta korun mielikuvasta :)

  VastaaPoista
 3. Ampparikoru, vaikkei ampiaisia lähelläkään. Kohmeessa nekin, raukat. Pirtsakka on, mustan puseron kanssa varmaan upea koru :)

  VastaaPoista
 4. Pirteääkin pirtsakampi koru tuo keltamusta. Tykkään paljon:)

  VastaaPoista
 5. Vau, miten näyttäviä koruja! Ja hienot on lakkauksetkin! :-)

  VastaaPoista
 6. Todella kauniita olet jälleen tehnyt ja ihana että olet taas "tullut takaisin maisemiin". Nuo huovutetut pallurat on tosi kauniita, tahtoisin itsellenikin tuollaisen joulunpunaisen korun jouluksi ;)

  VastaaPoista
 7. Olen itsekkin tässä viritellyt inspiraatiota noiden huopapalleroiden suuntaan, ehkä tästä vois ryhtyä tuumasta toimeen, kun näkin sun kivan korun.
  Musta/keltakoru on voimakkuudessaan tosi jänskä.

  VastaaPoista
 8. Kiva kiitos kun ootte käyneet kommentoimassa :))

  Mutustellessa sitruuna-salmiakki tuntuu hyvältä vaikka itse olinkin ajatuksissa "amppari-pimppari" linjoilla.. Vähänhän se tuntuu radikaalilta yhdistelmältä, mutta istuu varmaan jonkun pirtaan ihan mainiosti.

  Huovutetut pallukat on nousemassa mun lemppari-materiaalilistan kärkeen - monista eri väreistä huolimatta jotenkin naturelleja. Mulla ei oo viitseliäisyyttä (eikä kokemustakaan) värkätä itse, mutta ostettuna tuolla "aarrekammiossa" on odottamassa aikamoinen satsi...

  VastaaPoista
 9. Ihan uskomatonta, ihanaa pirtsakkuutta näissä koruissa <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...