sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kurkistus Ö:n ikkunan taa...Olin kyllä alun alkaen päättänyt, että korublogi on korublogi, mutta en malttanut olla laittamatta kuvaa mun "jouluseimestä" - tämä kuvaelma siis a lá Nina!. Lapsekasta joulunodotusta kaikkille! Ja muistakaa - joku voi tulla ikkunan taa... ;))

9 kommenttia:

 1. Näyttääpä sangen hyvältä ;) Pikkuhiljaa alkaa meillekin kotiin ilmestyä joulujuttuja. Joululauluthan meillä on soineet jo kuukauden verran :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva-kiitos :)) Mä pistin "vasta" tänään joululevyn ekaa kertaa.. Tästä se lähtee :))

   Poista
 2. Ihanan lämpimiä kuvia :) Mulla ei vielä ole oikeastaan mitään joulukoristeita, kun tähän asti en oo mitenkään jouluihminen ollut.. Ehkä tämä tästä vielä lähtee lapasesta :D Tutunnäköisiä joulupukkeja, samanmoisia on ollut meillä kotona, kun olin pieni (ja vähän isompikin).

  Ja kiinnitin heti huomiota portaisiin. Oon nimittäin asunut rivitalossatalossa, jossa oli juurikin tuollaiset portaat :) Tuli heti kotoisa olo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi - Nostalgista siis sun kohdalla :)) Ne on noi perusportaat-arvaa vaan oliko aika homma niiden maalaaminen.. ;)

   Poista
  2. No uskon, että oli! Kaikki pinnat ja muut systeemit :) Mun vanhassa kodissa ne tosin oli jo valmiiksi tuon väriset ;) Ei tarvinnut maalailla! Ja kyllä, nostalgista :) Hyvää joulunodotusta!

   Poista
 3. Kiva jouluinen tunnelma. Olet selvästi jouluihminen.
  Hyvää joulunodotusta♥

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja jouluinen. Minäkin sanoin lapsille jo että kannattaa olla nyt kiltti, kun ei tie missä ja milloin tontut liikkuvat. T:) Koralli

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaunis, Koruilijat :)) Joka vuosi enemmän ja enemmän sitä alkaa odottamaan joulua, ja aina vaan aikaisemmin ja aikaisemmin.. Nautitaan jokainen tästä ihananasta ajasta :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...