lauantai 1. joulukuuta 2012

Hitaammin ja nopeammin
Vähän hitaampaa näprättävää helmiäislasihelmistä  ja linkeistä - kohtuullisesta punaisen määrästä johtuen voi käyttää hyvin myös muulloin kuin joulunaikaan. Miksiköhän muuten ajattelen, että punainen kuuluisi "vain" jouluun... ?


Ja nopeammin valmiiksi nämä yksinkertaiset lyhyet kaulanauhat - ovat taas omaan tyyliin ja makuun ja miksei joku nuorempikin voisi pistää kaulaansa killumaan... Pidänkö itseäni kenties nuorekkaana ;) ? Piuha näyttää luonnonkumilta, kautsulta, mutta ei kuitenkaan ole sitä. Lasikorukurssin ope antoi hyvän säästövinkin -kannattaa käydä rauta-tms. kaupassa kyselemässä. Mä kipsuttelin Etraan (miesmyyjän kauhuksi - ja olisittepa nähneet ilmeen!!) ja sain  eri vahuuksia mielestäni hyvään hintaan. Taitaa oikeesti olla tarkoitettu johonkin/jonkun tiivisteeksi.. Aika näyttää kuinka pelittää.

5 kommenttia:

 1. Hienot korut,ja miksei punainen kävisi muulloinkin: kesälläkin on esim. punaisia ruusuja.

  VastaaPoista
 2. Selkeän kauniita koruja!

  Punainen kyllä käy minunkin mielestäni hyvin muihinkin ajankohtiin kuin vain jouluun...

  VastaaPoista
 3. Hohtavia!! Punaisessa todella kauniit helmihatut! Muistatko mistä löysit?

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis tuo punainen. Minä kyllä käytän punaista ympäri vuoden, joten en ole edes ajatellut ettei sitä voisi käyttää kuin vain jouluna. Kauniita myös riipukset, aina sen ei tarvii olla niin monimutkasta. vähempikin riittää joskus. =)

  VastaaPoista
 5. ihanat korut olet tehnyt. ja tosiaan samaa mieltä muiden kanssa, hyvin voi punaista pitää muulloinkin kuin jouluna - se jolle se sopii :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...