maanantai 13. huhtikuuta 2015

Liki puolentoista vuoden hiljaisuuden jälkeen on korkea kynnys palata, mutta eiköhän ole jo aika tulla ihmisten ilmoille - Hei siis kaikille ja Kivaa kuluvaa kevättä!!
Pääasiallisin "syy" vaitiololle on, että helmet ei yksinkertaiseti ole löytäneet laatikoista tietään vaijerille, linkille tai muullekaan vastaavalle... Koruissakin, kun sen itselleen ominaisen ilmeen tekeleillensä loi, niin alkoi tuntua siltä, että alati vain toistaa itseään.
Mutta, kaikenlaista muuta pientä olen tusaillut ja kokeillut :) - vaikkakin aika laiskanlaisesti. Ensin ajattelin, ettei tämä Ö:n blogi ole oikea foorumi näiden jakamiseen, mutta laajennanpa nyt sitten skaalaa.. Ehkä siis postauksiakin odotettavissa useammin kuin kerran-pari vuodessa - katotaan, kuin akan käy;)

Nykyisin siis tuunailen, teen betonitöitä ja vähän ehkä askartelenkin - teen oikeestaan sitä, mikä hyvältä sattuu tuntumaan ja silloin kuin siltä tuntuu.

Alla olevan teehetken resepti hyvinkin yksikertainen: LÖYDÄ-TUUNAA-KÄYTÄ!
Tarjotin ja mukit kirpparilta, tarjottimen peitoksi Finlaysonin retro-kuosinen servetti (Aini Vaarin Taimi-kuosi, 1961) ja teekupin asemaa ajaa nuo Ihanat kupposet muovisine pidikkeineen..- melkolailla kaikki (kaiketi?) saman aikakauden edustajia.

 
Kuppeihin ihastuin eräällä vuokramökillä ja niitä päätin saaada; omistan niitä nyt 3 kpl:tta :) - jos jollain ylimääräisenä, niin olen valmis niitä ostamaan lisää toiset 3, ei tarvitse olla oransseja, mutta mielellään koko 3:n satsi samaa väriä kuitenkin. Jos omasi joutavat kohtuullista korvausta vastaan hyvään kotiin tai tiedät mistä kuppeja voisin saada, niin nakkaathan viestin postilaatikkooni.

2 kommenttia:

  1. No hei pitkästä aikaa, kiva kuulla sinusta.
    Ihanaiset kupposet,täytyypä pitää silmät auki, jos jossain näkisi.
    Mukavaa kevättä<3

    VastaaPoista
  2. Kiva Eila, että olit "kuulolla" :) Saattaa olla aikamoinen projekti edessä, jos meinaa päästä entiseen päivitystahtiin ja lukijamääriin.. Sinä oletkin pysynyt tuotteliaana suuremmitta lomitta - kaikkee hienoo olet väsäillyt.. Aurinkoa kevääseen!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...