keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Viehkeää vihreää


Heti aluksi Kiitokset kaikille viikonlopun ja alkaneen viikon aikana kommentoineille ja parin,kolmen viikon aikana tulleille uusille Lukijoille :) !!

Kovasti kommentoivan kanssa rakastetaan yli kaiken Suomen kesäistä luontoa ja vehreyttä - siitä ehkä tuli tämä ihan hillitön vihreän jano.. Hyvinkin simppeleillä matskuilla valmistui tämä tekele; kahdenlaisia ja sävyisiä lasihelmiä ja välissä kivat uurretut korulinkit.Hassu juttu muuten / sinänsä tää mun vihreiden korujen aikaansaattaminen - vihreä ei tunnetusti ole itseni vaatteissa eikä asusteissa suosima väri..

6 kommenttia:

 1. Upea sävy tuossa vihreässä, vaikken niin vihreän ylin ystävä olekaan. Ja muutenkin nätti muotokieli:)

  VastaaPoista
 2. Vihdoinkin sain liityttyä sun lukijaksi. Vai puras se vihreäkärpänen suakin. =) Ei mullakaan vihreää itseltä löydy, mutta niin vain helmet kutsuu ja siihen kutsuun on pakko vastata. ;D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Eila ja Kiitos Kati! Se on kyllä merkillistä, miten jokin väri vetää puoleensa, vaikka se ei omiin suosikkeihin lukeudukaan... Ja Kati - kiva kun liityit joukkoon; olet tervetullut :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis vihreä väri ja ilmava. Tule mieleen Juhannus ja koivun lehdet, jotka ihanasti leplattavat oksilla, ihan kun tansien ja kesätuli säestässä rymin.t:) Koralli

  VastaaPoista
 5. Kiitti Koralli - samankaltaiset mielessä :))

  VastaaPoista
 6. Ihanan simppeli malli tässä korussa, tykkään.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...