torstai 5. heinäkuuta 2012

Äidille vai tyttärelle




Loma alkaa vedellä viimeisiään ja tuntuu, etten juuri ole korujen parissa ehtinyt tusata lainkaan - ainakaan niin paljon kuin olisin halunnut... Toki kuluneella viikolla huonekalut on löytäneet uudeet paikat, pikku-ihmisten kanssa on vietetty aikaa ja helmirasiatkin tuli järjesteltyä ja lajiteltua uudelleen.

Huomasin, että mulla on kauheesti kaikkea "sitä-sun-tätä" ja päätin topakasti alkaa rakentelemaan "sitä-sun-tätä" -- tässä ensimmäinen tuotos yhdestä sitä ja toisesta tätä ;))

Menee varmaan yleisesti ajatellen sille tyttärelle, mutta kyllä leikkimielinen äitikin voisi kuriittaan pistää pinkerossit peliin. Alaosan virvellöksen voi kyllä vaihtaa, jolloin toimisi avain- / henkilökortti- nauhanakin.

TERVETULOA UUDET LUKIJAT!!
Viihtykää ja käyttäkää ihmeessä oikeuttanne ilmaista mielipiteitänne joko kommenttien muodossa tai yksityisemmin emaililla :)

6 kommenttia:

  1. Onpahan IHANA vaaleanpunainen väritys korulla <3

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä olen, että enemmän käy tyttärelle, mutta sitten kun haluaa oikein repäistä ja pistää " elämän risaiseksi" niin pinkkiä kaulaan ja kynsiin, miksei kenkiinkin:) Kaunis on!

    VastaaPoista
  3. Tykkään värityksestä minäkin ja ideasta: käy äidille ja tyttärelle!

    VastaaPoista
  4. Mulla ei tullut äiti/tytär mieleen, vaan ruskettunut iho. Siis toihan näyttää ruskettuneella iholla fantastiselta. =)

    VastaaPoista
  5. Tytölle, esim. mun kummityttö olis innoissaan tuosta korusta :) Vaikkei ole mun väri niin ihanan hempeää ja kaunis on kyllä!

    VastaaPoista
  6. Kiitos teille kaikille yhdessä ja erikseen!! Ja totta tuo ruskettunut ihokin - näyttää erinomaiselta päivettynyttä ihoa vasten :

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...