torstai 16. elokuuta 2012

Huokeista materiaaleistaEdelleenkin tuhoan näitä alkuaikojen muovihelmiä... Avain-/ kulkukorttinauhoja ajatellen materiaali on oiva, koska painoa ei juurikaan itse koruun tule - vaikkakaan säihke ei yllä lasihelmien tasolle. Ja jos joku itselleen haluaa, niin ymmärtää varmaan, ettei hintakaan näillä matsuilla päätä huimaa ;)

11 kommenttia:

 1. Nättiä, käytännöllistä ja edullista. On se silti hieno :)

  VastaaPoista
 2. Huokeaa tai ei, kauniita joka tapauksessa. Ja olet niin oikeassa, että avainketjun yksi ominaisuus on keveys.
  Olet kauniisti yhdistellyt näissä helmet toisiinsa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jaana ja Marita :) Nää kannustavat kommentit tuli tarpeeseen; uskokaa tai älkää - mua arastutti tosi paljon julkaista nää juuri materiaalien vuoksi, vaikka nättejä ovatkin...

  VastaaPoista
 4. No mutta jos saa kaunista edullisesti, niin sehän on hyvä. Ja sitäpaitsi parempi laittaa käyttöön kuin kaataa roskiin!
  Nää on kauniita.

  VastaaPoista
 5. Turhaan arastelet materiaalin takia. Voin kertoa, että itellä on helmiä joita alkuun piti upeina... mutta hitsi mitä roskaa ne oikeesti on. Nuo on kuitenki hienon näkösiä... ne mun ei oo. Ja hyvin harmoonisia nauhoja olet noista helmistä saanut. Ja yhdyn vielä Eilan kommenttiin. :)

  VastaaPoista
 6. Nää on kivoja ja nättejä, viis siitä mikä on materiaali! :)

  VastaaPoista
 7. Kauniit käyttökorut! Nuo helmethän näyttää tosi hyviltä, ei niitä kaikkia äkkiseltään välttämättä arvaisi edes muovisiksi. Erilaisten materiaalien hyödyntäminen on just hyvä juttu!

  Joskus olen yhdistänyt satunnaisia muovihelmiä lasihelmikoruihin - sieltä seasta niitä on katsojan vaikea kovin nopeasti bongata, mutta ne tuovat keveyttä muuten painaviin koruihin.

  VastaaPoista
 8. Kiitos jälleen tähän saakka kommentoineille!! Tästähän saatiin hyvä keskustelun poikanen aikaiseksi ;)

  Oon teidän kanssa samaa mieltä, että ei aina se materiaali merkitse kaikkea vaan se, että koru on hyvin tehty ja se tuntuu niin tekijästä kuin käyttäjästäkin omalta. Sekakäyttö onkin varsin hyväksi havaittu metodi - ja oikeessa elämässä kaikki ei haluu/voi hankkia "hand made"-korua, jonka materiaalit jo itsessään kustantavat enemmän kuin muovikorun hinta tekopalkkoineen...

  VastaaPoista
 9. Moi! Nättejä koruja! Minkälaisella kameralla muuten saat näin hyviä kuvia koruista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ninni :) Mulla on tommonen Canonin perusjärkkäri, 450D.
   Näihin korukuviin käytän makro-objektiivia. Oon tykänny, että toimii tosi hyvin. Tosin hyvä pokkari ajaa saman asian :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...