sunnuntai 19. elokuuta 2012

Sinisistä kivimolluskoistaAvainnauhalinjalla jatketaan.. Siemenhelmiä, simpukkasiruja ja noita turkooseja kivimolluskoita.
Tää on varmasti makuasia, mutta mun mielestä helmien sommittelu / ryhmittely ei oo oikein onnistunut..  Ensin ajattelin purkaa - Kovasti Kommentoiva kuitenkin sanoi, että "Ihan OK".  Siis - tietävätkö miehet sittenkin jotain vaiko eivät??

10 kommenttia:

 1. Kauniit molluskat. Nyt on kovin sinistä blogeissa:)
  Enpä tiedä, pitäisikö purkaa...mun silmään myös ok.Mutta jätän sen ihan-sanan pois.
  Meillä ei mies kommentoi juurikaan,mutta poikani sanoo joka kerta että:WAU! Ja tytär:tosi kiva,ja katsoo koiranpennun pennun ilmeellä anovasti:)
  En kuitenkaan kaikkia koruja voi hänelle antaa..!
  No, taiteilija itse on viimeinen tuomari♥

  VastaaPoista
 2. Kiitti Eila! Olen huomannut samaa - sininen tuntuu olevan kurssissaan tällä hetkellä. Mulla kanssa tytär ihailee siihen malliin, että välillä tekee melkeen kipeetä, kun ei haluu kaikkea mukaan antaa :( Pojat vaan tuhahtelee.. Hauskinta oli, kun joskus teksteissä mainitsemani liki 90-vee Mummini kävi kylässä aidin kanssa - oltiin kuin kolme teini-ikäistä killuttimien kimpussa :)) Näin se on - ikään ja kokoon katsomatta:)

  VastaaPoista
 3. Missään tapauksessa EI saa purkaa. Sommittelu on todella kaunis.
  Fiksu mies sinulla.

  VastaaPoista
 4. Ihan nätisti helmet mun mielestä ryhmittyvät. Joskus siemenhelmiä ja isompia helmiä on vaikeaa yhdistää, toisinaan ne taas asettuvat kauniisti melkein itsestään. Mä oon melkein kateellinen teille tosta ihailevasta yleisöstä. Mulla on kotona enää kohta 14-v poika,jota äidin korut ei vois vähempää kiinnostaa...

  VastaaPoista
 5. Hienohan se on! Sommittelua myöten!
  Hih..komppaan Helmiä. Teinit ja äidin koruharrastus eivät mahdu samaan lauseeseen ;)

  VastaaPoista
 6. Ei purkuun! :-) Minusta tuo koru on sommitteluineen tosi kaunis!

  VastaaPoista
 7. Sommittelu on makuasia, jotkut haluavat kaikki helmet näkyville ja taakse niskaan pienemmät. Näin teen minäkin :) Kaunis sommittelu, älä vaan purkaa siis :)

  VastaaPoista
 8. Näihin rohkaiseviin kommentteihin pohjautuen taidan jättää ihan sellaseksi kuin on - Kiitos teille taas kerran mielipiteistänne! Yhteenvetona voidaan siis todeta, että teinit opetetaan tavoille ja kyllä ne miehet jotain tietää ;))

  VastaaPoista
 9. Kauniita molluskoita. Tuo nauha on sellainen, että sitä oikeen pysähtyy katsomaan ja hyvällä tavalla vetää puoleensa, eli ehdottomasti on onnistunut. =)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...